Våren är här!!!!!

Äntligen har vårens första månad anlänt!! Perfekt att den gör det sakta men säkert… Jag får ju utslag av lervälling!

Stallets tvåbenta individer har rest sig upp efter influensa, magsjuka och annat elände och står förmodligen pigga och glada inför vårens alla bravader.

Ett gott vårtecken är att bredden av vårt DIV 2 lag inklusive hela reservstyrkan var och provade vingarna (?) på Vänersborgs träningstävling i söndags. Och jag får säga det själv – men vi gjorde bra ifrån oss alla fyra så nu är det bara att hoppas att formen håller i sig, alternativt blir bättre inför första omgången den 14 april. Spetsen av laget har en sådan självklarhet på banan att de bara kan sitta hemma och finlira för att sedan bara ÄGA;). Jo, men det kommer bli riktigt roligt den 14 april.

Men innan mars tar slut ska vi hunnit få tillökning i stallet – Belizia blir mer och mer redo (för att inte tala om trött)!! Ja, då är det vår!!

Ha det allra bäst!

Kramiz Fia