Det har redan hunnit gå en bra bit in på det nya året! Jag kan konstatera att allt rullar lika fort trots att det råder vintermörker!

Stallverksamheten har emellertid gått lite på halvfart under jul och nyår, men nu ser det ut som om alla har högtryck igenJ. I drömhusetsmiley är aktiviteterna i full gång varvat med härliga uteritter i fint väderJ. Tyvärr lider jag av något tvångssyndromsmiley att följa mitt schema vilket innebär att jag ofta prickar in dåligt väder eller kvällspassen runt gärdet med hjärtat i halsgropen på grund av alla otäckingar som smyger omkring ute på landsbygdensmiley. Men det är väl nåt jag får jobba med… (Lyckades planera in en helperfekt tur en gångsmiley)

Två Toraträningsmiley är genomförda, det har vart en härlig start på året och hela gänget har vart jättepeppade med härlig gemenskap och goda sopporsmiley… Trots att det råder hetsbantning i stallet numera, år av frosserismiley sätter tydligen spår även i de pinnigaste pinnar… Även första Anneliträningen är genomförd med glanssmiley. Så närmast till hands ligger nu nästa Toraträning, vi hoppas Lisa kommer tillbaks för att träna invånarna i höjdhoppning, en del löshoppning får det också bli. Uno Boman brukar ju ofta tycka jag hoppar bättre än mina hästar när jag är förlöparesmiley. Så det är väl ett bra komplement till hetsbantningen och förberedelse inför årets största tävlingsmiley….

Men först av allt ska vi ju klä upp oss i galaklädersmiley och ta finskjutsen ner till storstaden för en het lagduell i vårt specialämne, nämligen BOWLING! Det ska bli så himla roligtsmiley!

Må väl alla fina människorsmiley!

Kramis Fia