Då var sommaren över…. Jo så känns det lite men lika skönt är väl det en sommar som dennasmiley. Idag var första Tora-träningen efter semstern. Jäklar vad roligt det var hästarna (ALLA) gick som kalaskulor och nu är vi ju såå nöjda när hon kommer var 14:e dag till oss!! Det kan ju hända att vi just idag var så inspirerade av Super-Saras silver (nu menar jag inte vår egen supersara som förvisso snart kommer få silvermedalj men inte i samma grensmiley)?

I stallet har juli månad haft ett rätt stillsamt tempo medans många av dess ryttare vart ute och flängt och fart, de flesta utan häst. Och det får jag säga vilken uppladdning det är ut och kånka med husvagnen. Vi startade förstås i vanlig ordning med Falsterbo heela veckan, årets höjdpunkt och i år var kanske bästa? Jäklar vad roligt det är därsmiley.

Här är lite härliga bilder hur det kan vara när en delegation från stall Åstebo kommer utsmiley lite likt OS-campet tror jagsmiley. Naturligtvis hade vi med lille söte Gustav och våra heelt fantastiska boyfriends också men under den intensiva veckan används kameran vääldigt sparsamt, tyvärr… På en bild ser ni ”vår” fantastiske Patrik – det är så härligt att se honom rida. Han har tagit över vår gamla kärlek till Brink även om iaf jag saknar BRIAR på banansmiley.

Sen vart det Öland – inte en häst så långt ögat kunde se men helt fantastiskt ändåsmiley.

Glimra stod med sin älskade Svante Roy likt många andra hästar i juli hemma och vilade, det tyckte prinsessan till en början var vääldigt skönt efter en ganska tuff men helt outstanding (enligt mig) period innan vilan, men sen började hon sakna matte (eller maten i stallet?)). Nåväl även hennes son First Knight Å (alias Knutte) tycker det verkar vara roligt att vara ridhäst, men vi får väl sesmiley

OS-tider är härliga och det är ju så roligt med SVT Play imorgon får vi heja restrerande del av vårt svenska dressyrlag http://www.svtplay.se/klipp/216522/minna-teldes-i-dressyr och för den som missade Minnas fina ritt idag har jag länken ovan. Såg hennes fine Santana i Falsterbo (såklart) för några år sen och tänkte (många med mig) WOW!! Det är (nästan) lika inspirerande att se som Tora-träningsmiley.

Såå slutligen känns det rätt ok att sommaren snart är slut för det finns bara positivt att väntasmiley. Framför allt att våra två sjuklingar i stallet är på G igensmiley det gillar jag.

Ha det allra bäst alla som jag känner och alla som jag inte känner/ KRamis Fia

PS. Ett avslöjande att under denna skrivning har Pia (omedvetet) avlat fram namnet på våra storslagna träningar… det finns ju tex: ”Knytkalaset, Plantskolan, Tantkalaset…. Men hos oss heter träningarna ”Åstebofesten”!! Det kändes helt rätt.