En god början på veckan blev det må jag säga.. Fia hade nämligen med sig en purfärsk rabarberpaj med vaniljsås till stallet i måndags. Så det var ju bara att sätta sig ner och mumsa i sig ett rejält lass. -Mmmmm, vad gott det var!

Att det alltid ska smaka så gott med allt onyttigtsmiley

En liten spindelman (Elliot) tog sig en tur på gammelmannen Svante Roy i det goa vårvädret. Hans hästskötare, Fia, fick oxå vara med på ett hörn när det skulle fotograferas.

På tisdagen gav sig Camilla och Diablo iväg på en riktig road-tripp! Det var träning i Uddevalla, så de styrde kosan dit med en liten omväg på ditvägen. Men de hann precis till lektionen som tur var! Och bra gick det på träningen!!! Så detta ekipage har verkligen framtiden för sigsmileysmileysmiley

Var tvungen att ta några kort på dem, för de var så tjusiga så…

Tisdag afton var det några få nattugglor som lummade runt i stallet. Klockan var nog 22.20 när sista ugglan (jag) lämnade Åstebo.

Tog mig en ridtur på gärdet längs med bäcken. Både jag och Papaya fick hjärtat i halsgropen till när våra kära vänner, ÄNDERNA, flaxade upp från ån när vi avslappnat lunkade fram i den stilla vårkvällen.

Här har vi två små sköningar (Linn och Liam) här har provat på helkropps-lerinpackning. Vet inte om de fick gå hem till Frändefors..smiley